بریدههای کتاب عاقلانه خرج کردن امیرحسین شریفی 7 روز پیش عاقلانه خرج کردن جف کریسلر 4.8 2 صفحۀ 141 نقشی که گرانترین غذای منو در درآمد رستوران دارد در واقع ترغیب مردم به سفارش دومین غذای گران قیمت منو است. 0 54 امیرحسین شریفی 1404/1/15 عاقلانه خرج کردن جف کریسلر 4.8 2 صفحۀ 77 اینکه پولمان را چطور خرج میکنیم بستگی به این دارد که چه احساسی نسبت به آن پول داریم. 0 6 کرم کتاب 1403/6/31 عاقلانه خرج کردن جف کریسلر 4.8 2 صفحۀ 141 بعضی ها از جمله گرگ رپ، مشاور رستوران ها، می گویند نقشی که گران ترین غذای منو در درآمد رستوران دارد در واقع ترغیب مردم به سفارش دومین غذای گران قیمت منو است. این نمونه ای از طعمه گذاری قیمتی با استفاده از لنگرانداختن و نسبیت است. 0 3 کرم کتاب 1403/8/25 عاقلانه خرج کردن جف کریسلر 4.8 2 صفحۀ 313 آنچه می دانیم این است که آینده باعث می شود تصمیم های پولی ما حتی چالش برانگیز تر شوند. از بیت کوین گرفته تا سیستم پرداخت اپل، اسکنر های شبکیه ی چشم، شخصی سازی های آمازون و تحویل کالاها با پهپاد ها، روز به روز سیستم های جدیدتری طراحی می شوند تا ما را وادار کنند که بیشتر، آسان تر و زود به زودتر خرج کنیم. ما در محیطی زندگی می کنیم که بیشتر از همیشه یا با گرفتن تصمیم هایی عمیق، مستدل و منطقی سر ناسازگاری دارد و به دلیل وجود این ابزار های جدید، هرچه جلوتر می رویم، اتخاذ تصمیم هایی که به نفعمان باشد دشوار تر می شود. 0 2 کرم کتاب 1403/6/31 عاقلانه خرج کردن جف کریسلر 4.8 2 صفحۀ 54 اگر آلبرت آینشتاین، به جای فیزیکدان، اقتصاددان بود، احتمالا نظریه ی نسبیت اش را از E=MC^2 تغییر می داد به اینکه صد دلار بزرگ تر است از دویست دلار با پنجاه درصد تخفیف. 0 11 امیرحسین شریفی 5 روز پیش عاقلانه خرج کردن جف کریسلر 4.8 2 صفحۀ 164 ما تحت تاثیر تبلیغات، خیال پردازی میکنیم و این کار ما را با محصول تبلیغ کننده پیوند میدهد. این پیوند نوعی حس مالکیت در ما ایجاد میکند و این حس مالکیت باعث میشود حاضر شویم پول بیشتری بابت آن محصول پرداخت کنیم. 0 2 کرم کتاب 1403/6/31 عاقلانه خرج کردن جف کریسلر 4.8 2 صفحۀ 255 اکثر ما برای غلبه بر وسوسه ها سعی می کنیم بر نیروی اراده ی خودمان تکیه کنیم. اما کمتر کسی آن قدر از این دومی دارد که بتواند از پس منبع بی پایان آن اولی برآید. 0 1