بریده کتابهای کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی مغربی 1402/3/19 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.8 4 صفحۀ 1 این طور نباشد که دوستت یا بچه ات یا همسرت، اگر گناه بکند یا نکند، برای تو فرقی نکند و در هر حال دوستشان داشته باشی و با انها مهربان باشی. نه! باید آن شخص بفهمد که چون کار بدی انجام داده، شما رفتارت با او تغییر کرده است، این اصلا خودش امر به معروف و نهی از منکر است. 0 1 لیلا رضائی نژاد 1403/5/5 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.8 4 صفحۀ 311 دوش مرغی به صبح می نالید عقل و صبرم ببرد و طاقت و هوش یکی از دوستان مخلص را مگر آواز من رسید به گوش گفت: باور نداشتم که تو را بانگ مرغی چنین کند مدهوش گفتم این شرط آدمیت نیست مرغ تسبیح گوی و من خاموش 0 5 لیلا رضائی نژاد 1403/4/18 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.8 4 صفحۀ 85 شخصی آمد خدمت رسول خدا و عرض کرد: «من می ترسم که منافق باشم. چگونه بفهمم که منافق هستم یا نه؟» رســول خدا فرمودند: «اگر در خانه تنها باشی، کارهای خوب و عبادت هایت را مانند وقتی که در بین مردم هستی انجام می دهی؟» گفت: «بله.» حضرت فرمود: «پس تو منافق نیستی.» 0 2 حنا 1402/8/24 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.8 4 صفحۀ 18 از خدا یقین بخواهید، و اگر می بینید شیطان گاهی شما را در اعتقادات وسوسه می کنند، زیاد یاد خدا کنید. 0 5 مغربی 1402/3/20 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.8 4 صفحۀ 1 اهل فکر کردن باشید در چیزهایی که مفید برای دنیا و آخرت تان است. 0 3 مغربی 1402/3/20 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.8 4 صفحۀ 1 خیلی از ما در زندگی مان ظلم میکنیم. مواظب باشید که ظلم نکنید، که اگر ظلم کنید، خدا نعمت هایی که به شما داده را یکی یکی میگیرد و اگر خیلی اهل ظلم باشی ممکن است این نعمت ها به بدبختی و بیچارگی تبدیل شود. 0 1 فاٰطمهزهرا 1402/9/19 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.8 4 صفحۀ 114 روایت هست: "زیانکار کسی است که ساعتها از عمر خود استفاده نمیکند." مینشیند و با دیگران حرفهای متفرقه و بیهوده میزند و همینطوری ضرر میکند. حاج میرزا علی محدثزاده در مدرسۀ ما منبر میرفت؛ در منبر به بحث اتلاف و زیانِ عمر و وقت گفت: یکی از اروپاییها کتابی نوشته به نام "یک دقیقه قبل از غذا" و گفته: وقتی میخواستم این کتاب را بنویسم، دیدم که در طول شبانهروز وقت ندارم؛ اما وقتی برای غذا مینشینم تا زمانی که غذا حاضر شود یک دقیقه وقت دارم؛ لذا این کتاب را در همان یک دقیقهها نوشتم. اینطور باید از عمر استفاده کرد تا از عمرمان حاصلی داشته باشیم. 0 4 حنا 1402/8/27 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.8 4 صفحۀ 165 در روایات هست اگر زیاد استغفار کنید، چند فایده برای شما دارد؛ ۱_ از هر هم و غمی خدا برای تو فرج میرساند ۲_از هر تنگنا و تنگدستی نجات پیدا میکنی ۳_ از هر خوف و ترسی امنیت پیدا میکنی ۴_از جایی که گمان نداری خدا برایت رزق و روزی میفرستد 0 0 حنا 1402/8/26 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.8 4 صفحۀ 65 ⭕انسان باید سعی کند اول قلب خودش را پر از مطالب مفید حکمت و علم کند و سپس سراغ تربیت مردم برود اگر قلب انسان خالی از حکمت و علم باشد نمیتواند به مردم فایدهای برساند کسانی که بدون علم و دانش میخواهند به مردم یاد دهند معمولا مردم را گمراه میکنند. 0 0 لیلا رضائی نژاد 1403/4/27 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.8 4 صفحۀ 274 جمله ذرات زمین و آسمان لشکر حق اند گاه امتحان 0 2 امیرمحمد حبیب پوریان 1403/1/10 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.8 4 صفحۀ 1 روح انسان خسته می شود همانطور که بدن انسان خسته میشود، وقتی بدن خسته شود با استراحت و خوابیدن، خستگی اش را رفع می کنیم، خستگی روح را هم باید با شنیدن موعظه رفع کنیم. مقید باشید، هم خودتان و هم خانوادتان، حداقل در هفته یک بار به جلسه ی موعظه بروید و موعظه بشنوید. این شنیدن ها اثرات زیادی دارد. موعظه باعث می شود ادم بیدار شود و غفلت ازو دور شود. پیش گفتار، اثری بی نظیر از مجتهد تهرانی 0 2 لیلا رضائی نژاد 1403/4/18 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.8 4 صفحۀ 84 ظاهرت چون گور کافر پرُ حُلل وز درون قهر خدا عز ّو جلّ 0 1 لیلا رضائی نژاد 1403/5/5 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.8 4 صفحۀ 278 همچون مگسان روی پلیدی منشین زنبور عسل باش انیس گل باش 0 0 لیلا رضائی نژاد 1403/4/17 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.8 4 صفحۀ 63 تو بندگی چو گدایان به شرط مزد نکن که دوســت خود روش بنده پروری داند 0 1 مغربی 1402/3/18 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.8 4 صفحۀ 1 مقید باشید هر روز حدااقل ۵۰آیه قران بخوانید. قرآن کلام خداست. در قرآن خدا با ما صحبت میکند. چرا هر روز قرآن نمیخوانید،؟ مگر دوست ندارید خدا با شما صحبت کند؟ قرآن خواندن شما را نورانی میکند، بخصوص اگر به ترجمه آیه ها توجه کنید و ببینید خدا در این آیه هایی که میخوانید به شما چه میگوید. مرحله بالاتر آن است که به معانی آیه هایی که میخوانید عمل کنید. 0 0 مغربی 1402/3/19 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.8 4 صفحۀ 1 مقید باشید همیشه زبان تان به ذکرها عادت کند، ذکرهایی مثل صلوات، استغفار، لااله الا الله، اگر هنگام بیکاری اهل ذکر نباشید، تنبل ترین مردم هستید. 0 0