بریدههای کتاب هشت قتل حرفه ای sepide._.alian 4 روز پیش هشت قتل حرفه ای پیتر سوانسون 3.6 20 صفحۀ 102 برای همه اینها آماده بودم بهجز این زندگی ناچیز نفسگیری که امروز برایم پیش آمده است. صورتحسابها. تهیه غذا. فهم نادرستی از دوران بزرگسالی در حبابهای خودساختهای که تنفربرانگیزند. زندگی نه ماجراجویانه است و نه معمایی. البته قبل از اینکه تبدیل به یک قاتل بشوم نیز به این نتایج رسیده بودم. 0 3 ابوالفضل خلیلی 1402/6/23 هشت قتل حرفه ای پیتر سوانسون 3.6 20 صفحۀ 77 «چرا من رو دوست داری؟» «نمیدونم. فقط دوستت دارم.» «باید دلیلی داشته باشه.» «اگه دلیلی برای دوست داشتنت پیدا کنم بعداً به همون دلیل نباید دوست داشته باشم.» 0 4 حنا دروی 1403/11/20 هشت قتل حرفه ای پیتر سوانسون 3.6 20 صفحۀ 245 1 2 شخصی از خانواده هلمز 1402/7/7 هشت قتل حرفه ای پیتر سوانسون 3.6 20 صفحۀ 117 هیچ وقت تمام حقیقت را از کسی نخواهیم فهمید. زمانی که با کسی ملاقات میکنیم حتی قبل از اینکه کلامی بین ما ردوبدل بشود دروغ و نیمه دروغ وجود دارد. لباس هایی که میپوشیم حقیقت بدن ما را میپوشاند و البته آن طور که دلمان میخواهد ما را به دنیا معرفی میکند.در اصل، انها پارچه هایی دارای حرکت و کلام هستند. 0 12 حنا دروی 1403/11/20 هشت قتل حرفه ای پیتر سوانسون 3.6 20 صفحۀ 240 0 1 𝖕𝖆𝖗𝖆𝖉𝖎𝖘𝖊🔮 1403/9/13 هشت قتل حرفه ای پیتر سوانسون 3.6 20 صفحۀ 2 روز اولی هم که من فهرست این نوع قتل ها را تهیه کردم، به همین دلیل بود که قاتل، مرتکب قتل هایی می شود که هوشمندانه بوده و به راحتی گیر پلیس نمی افتد. اگر کسی با موفقیت از قتل های کتاب کپی برداری کرده که قابل ردیابی نباشد چه؟ 0 1 ریحانه 1403/7/5 هشت قتل حرفه ای پیتر سوانسون 3.6 20 صفحۀ 14 هیچوقت تمام حقیقت را از کسی نخواهید فهمید. 0 1