بریدههای کتاب تراژدی در سه پرده فاطمه نریمانی 1403/10/21 تراژدی در سه پرده آگاتا کریستی 4.1 5 صفحۀ 16 "او همیشه احساس کسی را داشت که در جایگاه تماشاچیان نشسته و نظارهگر بازی دیگران است، ولی خودش هرگز وارد صحنه نمیشود و در ماجرایی شرکت نمیکند. اما در واقع همان تماشاچی بودن بیشتر با خلق و خویش تناسب داشت." 0 2 فاطمه نریمانی 1403/10/21 تراژدی در سه پرده آگاتا کریستی 4.1 5 صفحۀ 6 "ما اغلب نمیتوانیم درباره اشخاصی که روی صحنه میروند و کارهای هنری میکنند، خوب قضاوت کنیم و کارهای خارج از صحنه و زندگی روزمره آنها را نیز نوعی بازی تلقی میکنیم." 0 2 فاطمه نریمانی 1403/10/21 تراژدی در سه پرده آگاتا کریستی 4.1 5 صفحۀ 28 "تو متوجه نیستی، چارلز. نمیدانی این سوءظن های بیمورد تا چه حد ممکن است به دیگران صدمه بزند. یعنی این حرفها که هیچ پایه و اساسی هم ندارد، همه جا میپیچد و بالاخره به گوش خانم بابینگتون میرسد. آن وقت میدانی او چقدر ناراحت میشود؟ چه رنج و عذابی میکشد؟" 0 2 meli najafi 1404/6/3 تراژدی در سه پرده آگاتا کریستی 4.1 5 صفحۀ 47 مرگ ناگهانی یا تحولات غیرمنتظره نمیتوانست او را هیجانزده کند. او همیشه عادت داشت اتفاقات و حوادث را مثل یک واقعیت بپذیرد و به طور مناسب و شایسته با آنها برخورد کند. 3 3 meli najafi 7 روز پیش تراژدی در سه پرده آگاتا کریستی 4.1 5 صفحۀ 46 «بشر ذاتا بیشتر به تنهایی گرایش دارد.» 0 8