بریدههای کتاب کتاب کوچک هوگا: شاد زیستن دانمارکی Daydreamer 1403/7/3 کتاب کوچک هوگا: شاد زیستن دانمارکی مایک وایکینگ 3.5 13 صفحۀ 34 بهترین پیشگویی که میگه ما خوشحالیم یا نه روابط اجتماعیمونه 0 4 زهرا 1403/4/5 کتاب کوچک هوگا: شاد زیستن دانمارکی مایک وایکینگ 3.5 13 صفحۀ 8 هوگا یعنی بودن در کنار کسانی که دوستشان داریم . یعنی حس در خانه بودن ، حس امنیت و اینکه از آسیب های جهان در امان و از بیاعتمادی ها رها هستیم . میتوانیم درباره مسائل کوچک و بزرگ زندگی گفتگوی پایانناپذیری داشته باشیم ، یا از حضور خاموش یکدیگر احساس آرامش کنیم، یا با خود تنها باشیم و از فنجانی چای لذت ببریم . 0 5 Daydreamer 1403/7/6 کتاب کوچک هوگا: شاد زیستن دانمارکی مایک وایکینگ 3.5 13 صفحۀ 217 خوشحالی بیشتر در چیز های ساده زندگی و لذت هاییه که هر روز برای ما اتفاق میافته،تا شانس های بزرگی که شاید به ندرت اتفاق بیافتن. 0 3 Marcy | kenji & minho's wife 1403/4/29 کتاب کوچک هوگا: شاد زیستن دانمارکی مایک وایکینگ 3.5 13 صفحۀ 62 شما نمیتونین خوشحالی رو بخرین، ولی میتونین کیک بخرین 0 1 Marcy | kenji & minho's wife 1403/4/29 کتاب کوچک هوگا: شاد زیستن دانمارکی مایک وایکینگ 3.5 13 صفحۀ 1 هوگا یک صبح ابی نشاط بخشه ، درست وقتی که نور از پنجره ی اتاق میاد تو. 0 1