بریدههای کتاب هیچ کس جرئتش را ندارد فاطمه السادات مدنی 1403/1/3 هیچ کس جرئتش را ندارد حمیدرضا شاه آبادی 3.9 22 صفحۀ 128 1 17 حنا دروی 1404/5/4 هیچ کس جرئتش را ندارد حمیدرضا شاه آبادی 3.9 22 صفحۀ 7 در دنیا هیچ چیز غیر ممکن نیست. 0 4 حنا دروی 1404/5/4 هیچ کس جرئتش را ندارد حمیدرضا شاه آبادی 3.9 22 صفحۀ 14 مردم ده که تلویزیون هم ندیده بودند به حرف هایش می خندیدند. ولی ما بچه ها آرزو می کردیم که او یک روز این کار را بکند تا ما هم بتوانیم فیلم های سینمایش را تماشا کنیم. 0 4 حنا دروی 1404/5/4 هیچ کس جرئتش را ندارد حمیدرضا شاه آبادی 3.9 22 صفحۀ 28 ترس در وجود همه هست . حتماً خود شما هم گاهی وقت ها می ترسید. 0 5 حنا دروی 1404/5/4 هیچ کس جرئتش را ندارد حمیدرضا شاه آبادی 3.9 22 صفحۀ 28 نمی دانم چرا ما آدم ها وقتی دیگران را به خاطر ترسو بودنشان مسخره می کنیم، یادمان می رود که قبلاً خودمان بارها و بارها ترسیده ایم و هنوز هم از بعضی چیزها می ترسیم. 0 8 حنا دروی 1404/5/4 هیچ کس جرئتش را ندارد حمیدرضا شاه آبادی 3.9 22 صفحۀ 46 شجاعتی که در وجود همه هست. حتی وقتی خیلی می ترسیم، اگر به خودمان یادآوری کنیم که می توانیم شجاع باشیم یک مرتبه نیروی زیادی پیدا می کنیم که هیچ وقت فکرش را هم نمی کردیم. 0 6 حنا دروی 1404/5/4 هیچ کس جرئتش را ندارد حمیدرضا شاه آبادی 3.9 22 صفحۀ 51 همیشه فکر می کردم که قهرمان ها فقط در قصه ها می توانند کارهای بزرگ انجام دهند. اژدهایی را بکشند و یک شهر را نجات دهند. شیشه ی عمر دیو را پیدا کنند و با شکستن آن دختری را که زندانی شده ، آزاد کنند. 0 3 حنا دروی 1404/5/4 هیچ کس جرئتش را ندارد حمیدرضا شاه آبادی 3.9 22 صفحۀ 52 در زندگی همه ی آدم ها یک روزی پیش می آید که می توانند قهرمان باشند. لازم نیست حتما اژدهایی در کار باشد، هر کس یک روز می تواند کاری کند که باعث نجات دیگران شود. می تواند کاری کند که بگویند او یک قهرمان است. 0 4 حنا دروی 1404/5/4 هیچ کس جرئتش را ندارد حمیدرضا شاه آبادی 3.9 22 صفحۀ 61 اگر هرکس برای رسیدن به هدفی تلاش کند، نیروهای پنهانی زیادی وجود دارند که به او کمک می کنند و مشکلات را از سر راهش بر می دارند. 0 6 حنا دروی 1404/5/4 هیچ کس جرئتش را ندارد حمیدرضا شاه آبادی 3.9 22 صفحۀ 61 همه ی ما گاهی دل مان می خواهد کاری را انجام دهیم، اما به دنبال بهانه هستیم تا آن کار منطقی تر و درست تر جلوه کند 0 9