بریده کتابهای ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر عرفان صادقی 1403/11/5 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 17 تصور من این است که هرکسی برای خودش شروع به کار میکند، تجربهاش در آغاز تجربهی ملالآوری است. 0 0 عرفان صادقی 1403/11/10 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 119 شاید اشتباه تو در این بوده است که سعی کرده ای به تکتک عبارات خود آب و رنگ بپاشی و نفَسِ زندگی بدمی. 0 2 عرفان صادقی 1403/11/8 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 60 حسادت عامل غریبی است که شخصیتها را دگرگون میکند. 0 1 عرفان صادقی 1403/11/13 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 161 آقا واتسن، اشتباه کردم، و اشتباه کردن من متاسفانه امری است بسیار رایجتر از آنچه خوانندگان از خواندن خاطرات تو تصور میکنند. 0 0 عرفان صادقی 1403/11/13 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 187 من به شیوۀ خودم کار میکنم و هر قدر که صلاح بدانم میگویم یا نمیگویم. امتیاز غیر رسمی بودن همین است. 0 0 عرفان صادقی 1403/11/13 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 203 و روزی که فهمیدم او هم مثل من هیچ دوستی ندارد، همین ما را بیش از پیش بهم نزدیک ساخت. 0 0 عرفان صادقی 1403/11/10 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 119 شخصی که هنر را بخاطر هنر دوست دارد اغلب بیشترین لذت را در کم اهمیتترین و فرودستترین جلوههای آن مییابد. 0 4 عرفان صادقی 1403/11/9 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 117 با همان یقین میتوانیم بگوییم که گناهش هرچه باشد به زودی مکافاتش را پس خواهد داد. 0 0 عرفان صادقی 1403/11/10 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 135 واتسن، من از روی تجربه معتقد شدهام که در پستترین و کثیفترین کوچههای لندن هیچ وقت مردم آنقدر گناه نمیکنند که در نواحی زیبا و خندان خارج از شهر. 0 1 عرفان صادقی 1403/11/13 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 202 میدانی واتسن، من اهل معاشرت نبودم. اغلب ترجیح میدادم در اتاق خودم بپلکم و برای تکمیل روش های فکری خودم کار کنم. 0 0 عرفان صادقی 1403/11/10 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 135 یکی از اشکالات ذهن آدمی مثل من این است که ناچارم به همه چیز از زاویهی موضوع تخصص خود نگاه کنم. تو به این خانه های پراکنده نگاه میکنی و از زیبایی های آن به وجد میآیی. وقتی من به آنها نگاه میکنم تنها فکری که به ذهنم خطور میکند احساس انزوای آنهاست، و اینکه در آنها چقدر میتوان به راحتی و با جسارت مرتکب جنایت شد. 0 0 عرفان صادقی 1403/11/10 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 120 جنایات فراوان است و منطق برعکس کمیاب. از این رو تو باید توجه خود را به منطق معطوف کنی نه به جنایت. 0 1 عرفان صادقی 1403/11/13 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 208 در میان اشباح، شبح عشقهای گذشته از همه مزاحمتر است. 0 0 عرفان صادقی 1403/11/13 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 183 ارزش تخیل را ببین. ...ما به نیروی تخیل خود آنچه را که ممکن است اتفاق افتاده باشد در نظر مجسم نمودیم، و بر پایۀ این تصور عمل کردیم، و حالا میبینیم که حق با ما بوده است. 0 0 عرفان صادقی 1403/11/9 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 110 ...ولی زنانی هستند که در آنها بروز عشق نسبت به یک مرد، آتش همهی عشق های دیگر را خاموش میکند. 0 0 عرفان صادقی 1403/11/13 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 222 اگر تو پول داشته باشی و طرز استفاده از آن را بدانی و بتوانی هم خودت بخوری و هم به دیگران بخورانی هر کاری میتوانی بکنی! 0 0 عرفان صادقی 1403/11/13 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 223 هر دو جینی به فلان مبلغ با تخفیفِ مخصوص برای فروش وفاداریِ خود آماده بودند... 0 3 عرفان صادقی 1403/11/8 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 41 <<...حق الزحمه پنجاه گینی ام را در این معامله از دست داده ام و در عوض چه به دست آورده ام؟>> هولمز خنده کنان پاسخ داد:<< تجربه. میدانید که غیر مستقیم ممکن است برای تان چیز با ارزشی باشد...>> 0 1 عرفان صادقی 1403/11/10 ماجراهای شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی: برق نقره ای و پنج داستان دیگر جلد 2 آرتور کانن دویل 4.8 2 صفحۀ 120 و مثل همیشه به فکر من پاسخ میداد تا به کلام من! 0 1