بریده کتابهای هنر زن بودن (مهارتهایی که هر خانمی در تعامل با شوهرش باید بداند) maryam torabi 1403/8/30 هنر زن بودن (مهارتهایی که هر خانمی در تعامل با شوهرش باید بداند) محسن پوراحمد خمینی 4.2 6 صفحۀ 12 6 12 زهره 1403/2/9 هنر زن بودن (مهارتهایی که هر خانمی در تعامل با شوهرش باید بداند) محسن پوراحمد خمینی 4.2 6 صفحۀ 195 مشاور امین یعنی مشاوری که قبل از بیان هر توصیه ای خدا را در نظر بگیرد و هدفش وصل کردن باشد نه سوق دادن زوجین به طلاق و قطع کردن روابط عاطفی ای که خداوند پایه گذار آن بوده است. 0 0 maryam torabi 1403/8/30 هنر زن بودن (مهارتهایی که هر خانمی در تعامل با شوهرش باید بداند) محسن پوراحمد خمینی 4.2 6 صفحۀ 19 0 1 زهره 1403/2/9 هنر زن بودن (مهارتهایی که هر خانمی در تعامل با شوهرش باید بداند) محسن پوراحمد خمینی 4.2 6 صفحۀ 196 در جامعه امروز، سالم زندگی کردن آسان نیست؛ اما شدنی است! اگر معنویت و یاد و نام خدا و امام زمان ارواحنا له الفداه را فراموش نکنیم، زندگی ما تضمین میشود و چنانچه با حاشیه ای هم مواجه گردد، قطعا قابل برگشت و جبران است. 0 0 رایا 1403/4/11 هنر زن بودن (مهارتهایی که هر خانمی در تعامل با شوهرش باید بداند) محسن پوراحمد خمینی 4.2 6 صفحۀ 12 « عشق ورزی یعنی اینکه انسان باید بعضی وقتها کر باشد و بعضی وقتها کور. نبیند و بداند هیچ ضرری در این ندیدن نیست، بلکه سراسر سود است؛ ولی به شرطی که به این مقوله عقلانی نگاه کنیم. » 0 1 maryam torabi 1403/9/2 هنر زن بودن (مهارتهایی که هر خانمی در تعامل با شوهرش باید بداند) محسن پوراحمد خمینی 4.2 6 صفحۀ 195 0 4 رایا 1403/4/12 هنر زن بودن (مهارتهایی که هر خانمی در تعامل با شوهرش باید بداند) محسن پوراحمد خمینی 4.2 6 صفحۀ 21 « مواظب افکارت باش که گفتارت میشود؛ مواظب گفتارت باش که رفتارت میشود؛ مواظب رفتارت باش که عادتت میشود؛ مواظب عادتت باش که شخصیتت میشود و مواظب شخصیتت باش که سرنوشتت میشود. » 0 1