بریده کتابهای خواهران گمشده ( مجموعهی پادشاه پریان ) DINA 1403/5/9 خواهران گمشده ( مجموعهی پادشاه پریان ) هالی بلک 3.6 23 صفحۀ 12 شجاع باش، شجاع باش، اما نه زیادی شجاع، مبادا که وحشت وجودت را تسخیر کند. 0 6 calynn 1403/9/25 خواهران گمشده ( مجموعهی پادشاه پریان ) هالی بلک 3.6 23 صفحۀ 21 اما تا وقتی سروکله ی مدوک پیدا نشده بود این تفاوت ها زیاد مهم به نظر نمی رسیدند؛ تا آن روز که تو به او حمله کردی و من زدم زیر گریه. سعی کردی به او ضربه بزنی تلاشت بی فایده و احمقانه بود. طوری به سمتش یورش میبردی که انگار جانت برایت اهمیت نداشت. بعد از آن انگار همه چیز برایت دعوت به مبارزه ای بود که نمی توانستی دست رد به سینه اش بزنی 0 1 نسیم 1403/5/2 خواهران گمشده ( مجموعهی پادشاه پریان ) هالی بلک 3.6 23 صفحۀ 16 اما بعد سروکله شاهزاده ای پیدا میشود و دختر را میبیند و او به چشمش زیبا میآید.نه اینکه دختر با وجود زجری که میکشد زیبا باشد ،نه ، او به خاطر همان رنج زیباست. 0 2 لیما هستم ولی خستم 1403/1/3 خواهران گم شده (پادشاه پریان 1/5) هالی بلک 3.6 23 صفحۀ 12 شجاع باش.شجاع باش.اما نه زیادی شجاع. 0 3 سوفی از دنیای افسانهای🥀 1403/9/28 خواهران گمشده ( مجموعهی پادشاه پریان ) هالی بلک 3.6 23 صفحۀ 1 گاهی تنها تفاوت داستان های عاشقانه و قصه های ترسناک در پایان شان است! 0 2