بریدههای کتاب زنان زندانی مریم السادات هاشمی 1404/2/14 زنان زندانی اندیشکده آرمان 5.0 1 صفحۀ 30 جامعه انسانی را در محاصره نادانیها و ناآگاهی ها و جهل مرکب و توهم آگاهی میبینم به نظرم آن قدر در محاصره نادانیها و جهل و توهمات خود قرار داریم و آن قدر حلقه این محاصره تنگ شده است که دیگر محاصره را حس نمیکنیم و خودمان را آزاد میپنداریم . 0 2 محمدامین اسداللهپور 1404/3/2 زنان زندانی اندیشکده آرمان 5.0 1 صفحۀ 59 0 5 محمدامین اسداللهپور 1404/3/2 زنان زندانی اندیشکده آرمان 5.0 1 صفحۀ 127 0 4 محمدامین اسداللهپور 1404/3/2 زنان زندانی اندیشکده آرمان 5.0 1 صفحۀ 19 فکر میکنیم که میدانیم؛ اما آیا واقعا اینطور است؟ من اینطور فکر نمیکنم و میخواهم که شما هم مانند من متوجه این موضوع شوید که تقریبا هیچ نمیدانید. 0 5 مریم السادات هاشمی 1404/2/21 زنان زندانی اندیشکده آرمان 5.0 1 صفحۀ 125 اتفاقات تلخ و تاریخچه ای که از جنسی سازی زنان در فضای رسانه ها دیدید، به دست چه کسی رقم خورده و مقصر اصلی کیست؟ آیا غیر از این است که تمام این تصاویر فیلم ها ،تولیدات بازنمایی رسانه ای و تصاویر جنسی سازی شده از زنان به دست خود دختران و زنان و با اختیار آنان تولید شده؟ آیا زنان و دختران میتوانند مقصر دیگری پیدا کنند؟ آیا اگر زنان یا دختران حاضر نمیشدند که این حجم از حقارت و توهین را در قالب جنسی سازی قبول کنند و خود تن به این مسائل نمی دادند در جهان امروز شاهد چنین وضع افتضاحی بودیم که زنان و دختران در اکثر شرایط به عنوان یک شیء شناخته شوند و فقط یک موجود جنسی باشند؟ 0 2