بریدهای از کتاب زنان زندانی اثر اندیشکده آرمان
1404/2/21
اتفاقات تلخ و تاریخچه ای که از جنسی سازی زنان در فضای رسانه ها دیدید، به دست چه کسی رقم خورده و مقصر اصلی کیست؟ آیا غیر از این است که تمام این تصاویر فیلم ها ،تولیدات بازنمایی رسانه ای و تصاویر جنسی سازی شده از زنان به دست خود دختران و زنان و با اختیار آنان تولید شده؟ آیا زنان و دختران میتوانند مقصر دیگری پیدا کنند؟ آیا اگر زنان یا دختران حاضر نمیشدند که این حجم از حقارت و توهین را در قالب جنسی سازی قبول کنند و خود تن به این مسائل نمی دادند در جهان امروز شاهد چنین وضع افتضاحی بودیم که زنان و دختران در اکثر شرایط به عنوان یک شیء شناخته شوند و فقط یک موجود جنسی باشند؟