بریدههای کتاب استورم لایت؛ طریق شاهان (قسمت اول) ✨️Lilac ✨️ 1404/3/10 استورم لایت؛ طریق شاهان (قسمت اول) جلد 1 برندن سندرسون 4.4 3 صفحۀ 201 از نظر من احترام مثل کود حیوانی میمونه. اگر دقیقاً در جایی که بهش نیاز هست، استفاده بشه، به رشد و شکوفایی کمک میکنه. اما اگر به مقدار زیاد در جایی استفاده بشه، بوی گندش همهجا رو برمیداره. 0 2 فرشته سجادی فر 1403/11/2 استورم لایت؛ طریق شاهان (قسمت اول) جلد 1 برندن سندرسون 4.4 3 صفحۀ 383 گاهی اوقات نتیجه ارزش هزینه رو نداره مهره هایی که ما به وسیله ی اونا پیروزی رو به دست می آریم به اندازه ی خود پیروزی مهم هستن. 1 13 ✨️Lilac ✨️ 1404/3/10 استورم لایت؛ طریق شاهان (قسمت اول) جلد 1 برندن سندرسون 4.4 3 صفحۀ 85 انتظارات همچون کوزههای سفالی هستند. هرچه محکمتر به آنها بچسبید، احتمال اینکه ترک بردارند بیشتر است. 0 7 فرشته سجادی فر 1403/11/3 استورم لایت؛ طریق شاهان (قسمت اول) جلد 1 برندن سندرسون 4.4 3 صفحۀ 444 سیل گفت: مردم همیشه با هم اختلاف دارن. _این دیگه یعنی چی؟ شما آدم ها اعمالتون و افکارتون با هم متفاوته هیچ موجود دیگری این طوری نیست. تمام حیوانات و تمام اسپرنها درست مثل هم هستن یه هماهنگی ای بینشون وجود داره اما بین شماها نه به نظر می آد که هیچ دو نفری از شما با هم توافق ندارن. تمام موجودات دنیا درست به همون روشی که باید زندگی کنن زندگی میکنن به غیر از شما انسانها، شاید به همین دلیله که شما اغلب دلتون میخواد همدیگر رو بکشید. 4 19 هانـی🐋 1403/11/17 استورم لایت؛ طریق شاهان (قسمت اول) جلد 1 برندون سندرسون 4.4 3 صفحۀ 235 0 6