بریدههای کتاب مجموعه آثار آنتون پاولویچ چخوف: نمایشنامه ها 2 سامان 1403/12/2 مجموعه آثار آنتون پاولویچ چخوف: نمایشنامه ها 2 جلد 7 آنتون چخوف 4.9 0 صفحۀ 245 هر صد سال یک بار دهان میگشایم تا سخنی به زبان آرم، لیک آوای من در خلا طنینی غمبار دارد و به گوش هیچکس نمیرسد. 0 25 سامان 1403/11/30 مجموعه آثار آنتون پاولویچ چخوف: نمایشنامه ها 2 جلد 7 آنتون چخوف 4.9 0 صفحۀ 175 گوش کن برادر، اگر هم تپانچهات را نمیدهی، دستکم یک ذره همدردی کن! 0 3 سامان 1403/11/29 مجموعه آثار آنتون پاولویچ چخوف: نمایشنامه ها 2 جلد 7 آنتون چخوف 4.9 0 صفحۀ 145 آخر چرا نمیخواهید بفهمید که اصول اخلاقی عبارت از آن نیست که شما جوانیتان را به غل و زنجیر بکشید و بکوشید عطش و عشق به زندگی را در وجودتان خفه کنید... 0 20 سامان 1403/12/14 مجموعه آثار آنتون پاولویچ چخوف: نمایشنامه ها 2 جلد 7 آنتون چخوف 4.9 0 صفحۀ 460 پرواضح است که تمام حرفهای قشنگمان به خاطر آن است که به سر خودمان و دیگران شیره بمالیم. کو آن کتابخانهها و شیرخوارگاههایی که دربارهشان این همه حرف زده میشود؟ آنها فقط در رمانها وجود دارند ولی در عمل از این چیزها خبری نیست، آنچه که وجود دارد فقط کثافت و رذالت و وحشیگری است. 0 41 سامان 1403/12/7 مجموعه آثار آنتون پاولویچ چخوف: نمایشنامه ها 2 جلد 7 آنتون چخوف 4.9 0 صفحۀ 410 اما زندگی همینطور کماکان سخت و سرشار از رازها و خوشبختیها باقی خواهد ماند. بعد از هزار سال انسان مانند امروز آه کشان خواهد گفت : آه زندگی سخت است! و درست مثل امروز، وحشت و بیزاری از مرگ با او خواهد بود. 0 0 سامان 1403/12/3 مجموعه آثار آنتون پاولویچ چخوف: نمایشنامه ها 2 جلد 7 آنتون چخوف 4.9 0 صفحۀ 300 به انسان، شعور و قدرت آفرینندگی اعطا شده است تا آنچه را در اختیار خود دارد دو چندان کند اما تاکنون او نیافریده بلکه ویران کرده است.جنگلها روز به روز کمتر و کمتر میشوند، رودخانهها میخشکند، شکار از میان رفته و آب و هوا خراب شده است و زمین، روز به روز فقیرتر و زشتتر میشود. 2 4