بریدههای کتاب مکاشفات و جادو (مجموعه سی نمایشنامه) meli najafi دیروز مکاشفات و جادو (مجموعه سی نمایشنامه) نغمه ثمینی 5.0 1 صفحۀ 329 سرباز بدون سر: آسان نبود! آسان نیست بیسر بودن... تمام تنت چشم میشود. سرانگشت ها حافظه میشوند. تک تک این منافذ باریکتن نفس میکشند و هر زخم یادت میآورد که آن بالا همیشه جایی خالی است... 0 0 meli najafi دیروز مکاشفات و جادو (مجموعه سی نمایشنامه) نغمه ثمینی 5.0 1 صفحۀ 328 هیچ فرماندهی نیست، حتی یکی، که سربازی را بشناسد. اما سربازها فرمانده خود را میشناسند. 0 0 meli najafi دیروز مکاشفات و جادو (مجموعه سی نمایشنامه) نغمه ثمینی 5.0 1 صفحۀ 402 آیا هرگز آدمی لحظهای بر زمین شاد بوده است؟ 0 1 meli najafi 14 ساعت پیش مکاشفات و جادو (مجموعه سی نمایشنامه) نغمه ثمینی 5.0 1 صفحۀ 404 میداند که جان شاعر هرگز از عشق تهی نمیشود. 0 0 meli najafi 13 ساعت پیش مکاشفات و جادو (مجموعه سی نمایشنامه) نغمه ثمینی 5.0 1 صفحۀ 420 باران؟! نباید ببارد! من سالها پیش روحش را کشتهام با خشکسالی... این باران فقط میتواند از خیال یک شاعر زاده شده باشد. 0 1