بریدههای کتاب خیال پردازی های رهرو تنها زینب 1403/12/16 خیال پردازی های رهرو تنها ژان ژاک روسو 4.3 4 صفحۀ 91 هرگز نپنداشتهام که آزادی بشر در آن است که هرچه میخواهد بکند، بلکه در آن است که هیچگاه کاری را که نمیخواهد نکند. 0 16 زینب 1403/12/16 خیال پردازی های رهرو تنها ژان ژاک روسو 4.3 4 صفحۀ 88 تنها به حدی میتوانم به آنان توجه کنم که ناچیزشان شمرم، نه آنکه بدانان کینه بورزم: آخر، خود را بیش از آن دوست دارم که بتوانم کینهجو باشم. و گرنه روحم محدود میشود، حال آنکه میخواهم روحم به پهنای گیتی گسترش یابد. مرا خوشتر آنکه از آنان بگریزم تا آنکه بدانان کینه بورزم. 1 12 اِل.کُردی 💫🦋 22 ساعت پیش خیال پردازی های رهرو تنها ژان ژاک روسو 4.3 4 صفحۀ 6 0 6 اِل.کُردی 💫🦋 22 ساعت پیش خیال پردازی های رهرو تنها ژان ژاک روسو 4.3 4 صفحۀ 8 0 3 زینب 1403/12/16 خیال پردازی های رهرو تنها ژان ژاک روسو 4.3 4 صفحۀ 91 خوب میشد اگر میتوانستند مرا چنان که هستم ببینند، اما این ناممکن است. به جای من فقط آن را میبینند که خود ساختهاند تا به دلخواه خود به وی کینه ورزند. پس اشتباه است اگر نگرش آنان اندوهگینم کند: بهراستی نباید به نگرش آنان اهمیت دهم، زیرا کسی که ایشان میبینند من نیستم. 0 9