بریدههای کتاب ماهیگیران زهراء احمد 1404/4/3 ماهیگیران چیگوتزی اوبیوما 4.2 5 صفحۀ 128 جایی شنیده بودم که اگر ترس قلب کسی را تسخیر کند او را رفته رفته نابود میکند. شاید این حرف درمورد برادرم صدق میکرد، چون زمانی که ترس بر قلب شخصی چیره میشود، بسیاری از دارایی های او را میدزدد_ آرامش، خوشی، روابط، سلامتی و حتی سرنوشتش را. 0 2 Sheida Hanafi 3 روز پیش ماهیگیران چیگوتزی اوبیوما 4.2 5 صفحۀ 1 آنان که بر گور اجداد ما گام می گذارند باشد که جنون ، همه آن ها را تباه کند . 0 8 Sheida Hanafi 3 روز پیش ماهیگیران چیگوتزی اوبیوما 4.2 5 صفحۀ 111 زمانی که خداوند میخواهد فردی را نابود کند ، او را دیوانه میکند 💔 0 19 Sheida Hanafi 3 روز پیش ماهیگیران چیگوتزی اوبیوما 4.2 5 صفحۀ 128 اگر ترس قلب کسی را تسخیر کند او رفته رفته نابود میشود ! چون زمانی که ترس بر قلب شخصی چیره میشود ، بسیاری از دارایی های او را می دزد . آرامش ، خوشی ، روابط ، سلامتی و حتی سرنوشتش را 🌱 0 19 زهراء احمد 1404/4/3 ماهیگیران چیگوتزی اوبیوما 4.2 5 صفحۀ 111 زمانی که خداوند میخواهد فردی را نابود کند، او را دیوانه میکند. _ضرب المثل ایگبو_ 0 5