بریده‌ای از کتاب سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ اثر گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی

بریدۀ کتاب

من از نشانه‌های ظهور سوال کردم. از اینکه اسرائیل و آمریکا مشغول دسیسه‌چینی در کشورهای اسلامی هستند و برخی کشورهای به ظاهر اسلامی با آنان همکاری می‌کنند و... جوان پشت میز لبخندی زد و گفت: نگران نباش. این‌ها کفی بر روی آب هستند. نیست و نابود می‌شوند. شما نباید سست شوید. نباید ایمان خود را از دست دهید. مگر به آیه۱۳۹ سوره آل‌عمران دقت نکرده‌ای؟ در این آیه خداوند متعال می‌فرماید: سست نشوید و غمگین نباشید، شما اگر ایمان داشته باشید، برترین(گروه انسان‌ها) هستید.