بریدۀ کتاب
1403/7/14
ای برادران عزیز، مؤمن، مسلمان، خداپرست، و زیر پرچم ولایت! ما باید همیشه آمادهٔ مبارزه باشیم. اگه مبارزه از وجود ما گرفته بشه، ما میمیریم. اگر مبارزه در چارچوبهٔ ما نباشه، ما دیگه نمیتونیم به خودمون بگیم که جوونهای این مملکت هستیم؛ در واقع جسمی بیروح میشیم؛ یه چیزی که فقط حرکت میکنه! مبارزه جزو کارهای ماست؛ حالا هر روز به یه گونهای! یه روز باید آرپیجی زد، یک روز باید جای پرتاب آرپیجی رو ساخت، یک روز باید با روشی دیگه، تو جای دیگه مبارزه کرد. باید همیشه این توی ذهن ما باشه؛ ما در چارچوب انقلاب اسلامی قرار گرفتهایم، ما فریاد کشیده و گفتهایم که ما خدا رو میخوایم، ما با ضد خدا سازش نداریم و دست از این شعار و این عقیده،که اساس حرکت ما بوده، نمیتونیم برداریم.
1403/7/14