بریدهای از کتاب سووشون اثر سیمین دانشور زهرا عشقی مُعز 1402/4/17 سووشون سیمین دانشور 4.1 310 صفحۀ 130 آرامشی که براساس فریب باشد چه فایده ای داد؟ وقتی خیلی نرم شدی همه تو را خم میکنند. آرامشی که براساس فریب باشد چه فایده ای داد؟ وقتی خیلی نرم شدی همه تو را خم میکنند. 4 1 24 (0/1000) نظرات پارمیدا 1402/4/17 چطور میشه کلام این باشه و ایدههای اجتماعی-سیاسی خودش و آلاحمد اونا باشه؟! واقعا تو این موارد یه گیر عجیبی میکنم که نمیتونم این تناقض رو بفهمم. اسمش رو اگه بذارم لفاظی سطحی میشه و جلوی فهم چرایی قضیه رو میگیره. واقعا فهم چرایی این تناقض مهمه. 0
پارمیدا
1402/4/17