بریده‌ای از کتاب تنهایی هولناک مکسول سیم اثر جاناتان کو

Mahsa Vazin

Mahsa Vazin

1404/3/30

بریدۀ کتاب

ما تبدیل شده‌ایم به موجوداتی مادی‌گرا. از هیچ اصول و مکتبی سر در نمی‌آوریم. می‌دانی چرا به این روز افتاده‌ایم؟ همینطور یک حدس الکی بزن. درست است: چون شما ما را اینطور تربیت کرده‌اید! به نظر شما ما تربیت‌شده‌ی کشوری هستیم که مارگارت تاچر اداره‌اش کرد، اما واقعیت این است که شما به او رای دادید و بعد به آدم‌هایی که بعد از او آمدند و دقیقا راه او را ادامه دادند. شما بودید که ما را به زامبی‌های مصرف‌گرا تبدیل کردید. شما بودید که همه‌ی ارزش‌ها را از پنجره بیرون انداختید. شما نبودید؟ مسیحیت؟ دیگر به آن هم نیازی نداریم. مسئولیت‌پذیری جمعی؟ تولید؟ ساختن؟ این چیزها به دردمان نمی‌خورد. بگذار همان بی‌عرضه‌هایی که در آسیا نشسته‌اند همه چیزها را برای ما بسازند و ما فقط روی صندلی‌هایمان رو به روی تلویزیون بنشینیم و ارابه‌ی دستی دنیا را تماشا کنیم که یک راست می‌رود به جهنم- البته در تلویزیون‌های اچ‌دی بزرگ.