بریده‌ای از کتاب خاطرات بغداد اثر نهی راضی

بریدۀ کتاب

جمله‌ای شبیه بیت ترجیع: باز عراق را بمباران کردند. سی‌وچهار هواپیمای انگلیسی و آمریکایی پنج ناحیه‌ی مختلف را زده‌اند، چون بوش گفته عراق هواپیماهای آن‌ها را تهدید می‌کند. کسی هم نیست بپرسد که خودشان در آسمان عراق چه غلطی می‌کنند. … اسمش را هم می‌گذارند روال معمول! از کی تا حالا بمباران یک کشور شده روال معمول؟

در مورد اشغال کویت و حکومت صدام هم موضعی گرفته؟ ... تصویر جلدش خیلی غلط اندازه، مخاطب فکر می‌کنه عمدتا مربوط به جنگ عراق باشه کتاب‌‌.

بله بله. به همه چیز و همه کس سرک کشیده.
کتاب غالباً درباره‌ی جنگ عراق و آمریکاست. از اولش تا آخرش ولی خب تمام بهانه‌ها و مسببین شروع و ادامه‌ی جنگ، موضع کشورهای عربی در این جنگ و کلاً نظرش نسبت به کشورهای منطقه رو در خودش داره.

یه جستجویی من کردم ظاهرا یادداشت‌ها در مارس ۲۰۰۳ (یعنی ابتدای «جنگ عراق») تموم میشه ... و عموما اهمیت کتاب  در مورد پرداختن به «جنگ خلیج فارس» هست ‌..‌ از این نظر میگم غلط‌اندازه که سرباز آمریکایی و زن و کودک عراقی با هم در نگاه اول آدم رو یاد اشغال عراق میندازه  نه جنگ خلیج فارس‌‌ .‌‌.‌. دیدم نشر چشمه هم چاپ کرده به نظرم تصویر جلد اون مناسب‌تره :)
@yal.fatemeh