بریده‌ای از کتاب کتاب اوهام گوناگون اثر عومور ایکلیم دمیر

بریدۀ کتاب

عمو راسم فرت و فرت سیگار می‌کشید. برای همین هم صدایش به گیرایی ترانه‌های غمگین بود. همه فکر می‌کردند پشت معمولی‌ترین حرف‌های عمو راسم هم معانی عمیقی پیدا می‌شود. سال‌هاست فیلم‌ها و ترانه‌ها و سریال‌ها یک مشت حکیم خیابانگرد ریش‌دراز را در باور ما فرو کرده‌اند که دستکش‌های پشمی سوراخی دارند و در حلبی روغن آتش روشن می‌کنند. ما هم این همه را دیدیم و دم نزدیم؛ فیلسوف‌های میخانه‌نشین و دایی‌های دنیا دیده‌ای که حرف‌های توخالی‌شان با "ببین، پسرم" و "ببین، فرزندم" شروع می‌شود. شوخی شوخی گول خوردیم، آن هم چه جور.