بریدهای از کتاب آرمانشهر واقع بینها و راه رسیدن به آن اثر روتخر برخمان مهرناز بهروش 2 روز پیش آرمانشهر واقع بینها و راه رسیدن به آن روتخر برخمان 3.9 5 صفحۀ 23 37 4 2 (0/1000) نظرات Bêhzad Muhemmedî 2 روز پیش الان کدوم قسمت رو باید بخونیم؟ خیلی جاهاش تاره3 2 مهرناز بهروش 2 روز پیش تاره؟؟؟ اون قسمتهایی که معلومه که تار نیست 0 Bêhzad Muhemmedî 2 روز پیش بله تاره . کاش مشخص میکردید از کجا تا کجا هایلایته. @Mehrnaz87 0 مهرناز بهروش 2 روز پیش من که تار نمیبینمش و هایلایتی هم کلشه که عکسشو گذاشتم!!!! @BehzadArtmim 1
مهرناز بهروش