بریدهای از کتاب همسر دوست داشتنی اثر مهدی خدامیان آرانی
1403/6/29
اين سخن از رسول خدا است كه لبخند، صدقه است. اكنون تصميم بگير كه به روى همه دوستان خود لبخند بزنى! آيا فكر كردهاى اگر جامعه ما به همين دستور ساده، عمل مىكردند ما چه جامعهٔ شادابى داشتيم. افسوس كه ما بيشتر، جنبههاى غم را بزرگنمايى كردهايم! ما عادت داريم صبح كه از خواب برمىخيزيم و آماده مىشويم تا از خانه بيرون برويم، مقدارى پول داخل صندوقِ صدقه بريزيم، امّا فراموش مىكنيم كه به روى همسر خود لبخند بزنيم! چرا ما صدقه را فقط در پول به صندوق انداختن، خلاصه كردهايم. اى كاش صدا و سيماى ما، مقدارى هم در مورد صدقه لبخند، سخن مىگفت. چرا ما همهٔ خوبىها را براى غريبهها به كار مىبريم!