بریدهای از کتاب دهانهای گشاد اثر محمد زفزاف
1403/5/20
زمین پیر خواهد شد، آنها هم همینطور، و خواهند مُرد همچون گذشتگانی که تمدنها داشتهاند. پیامبران و اولیای نیکسرشتشان هم این جهان را بدرود گفتهاند و پیامهای آسمانی هم نازل شدهاند. هیچکس خبر ندارد هزار یا دوهزار سال بعد چه خواهد شد. گاهی از خودم میپرسم چرا پیغامآورانی در آذربایجان زاده شدهاند و به ایران رفتهاند و دیگربار به آذربایجان بازگشتهاند، حال آنکه افغانستان و ازبکستان پس دستشان بود. و چرا نام همه این کشورها مختوم به الف و نون است؟ همه کشورهایی هستند که خودشان را جمعوجور کردهاند غیر از کردستان. آدم نمیتواند بفهمد که چه بر سر این سرزمین خواهد آمد.