بریده‌ای از کتاب ای کاش وقتی 20 ساله بودم می دانستم اثر تینالین سیلیج

فاطمه🪻

فاطمه🪻

بریدۀ کتاب

همیشه به ما گوشزد کرده اند که رها کردن یک شغل نشانه ضعف ماست، در صورتی که حقیقت چیز دیگری است. گاه این دست کشیدن و واگذاری کار را باید به منزله بذرپاشی و برداشت محصول در آینده به شمار آورد. چراکه در غیر این صورت در آینده ای نزدیک باید با شکستی سخت روبه‌رو شوید و به این امر اعتراف کنید؛ اما اگر عاقلانه عمل کنید می‌توانید با توقف کاری که در دست دارید، با کمی آرامش ذهنی و تفکر درست، دید درستی از فعالیتی دیگر به دست آورید و دریابید که این دست کشیدن از کار می‌تواند تجربه ای ارزشمند برای شما محسوب گردد.