بریده‌ای از کتاب فلسطین از منظر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی اثر سعید صلح میرزایی

Seddiqe_dyr

Seddiqe_dyr

1403/11/22

بریدۀ کتاب

آنها می‌گویند چرا شما با اسرائیل کار نمی آیید و مثل دیگران، حکم قتل ملت فلسطین را امضا نمی‌کنید؟! حرفشان این است‌. من همیشه این موضوع را به همه میگفتم. حالا خود آنها اعتراف می‌کنند و به ما می گویند که فشارهای آمریکا و محاصره‌ی اقتصادی و تبلیغات خصمانه و رذالت‌آمیزِ عناصری از دستگاه قانون‌گذاری و اجرایی آمریکا علیه جمهوری اسلامی، همه و همه به قضیه‌ی اسرائیل مربوط است. می‌گویند شما چرا صلح خاورمیانه را قبول ندارید؟ چرا میگویید این صلح نیست و سازش گرگ و میش است؟ چرا نمی‌آیید این سازش را امضا کنید؟ آنها حکم قتل فلسطینی‌ها را از ما میخواهند! قضیه این است.