بریدۀ کتاب

هاروتو

بخش دی
بریدۀ کتاب

خب، رابطه ما در اصل آن شب در بخش دی شروع شد، اما بعد از آن، ویل مقاله‌ای در مورد تجربه حضورش در بخش دی برای روزنامه دیلی نوشت و من هم زمان زیادی را برای کمک به او صرف کردم. با توجه به اینکه او پیش از قسمت آخر ماجرا بی‌هوش شده بود، به کمک من نیاز داشت تا هر چیزی را که اتفاق افتاده بود بنویسد و همین موضوع به من کمک کرد تا با اتفاقات آن شب و احساسات بدی که داشتم کنار بیاینم. او همچنین وقت زیادی را صرف محاصبه با بیمارانی کرد که آن شب در بیمارستان بودند. البته، او هرگز موفق نشد بیمارانی را که در وهله اول او را به تحقیق در مورد بخش دی ترغیب کرده بود پیدا کند.