بریده‌ای از کتاب موهبت کامل نبودن: رها کردن خود آرمانی و پذیرش خود واقعی اثر برنی براون

A.Z

A.Z

1404/1/24

بریدۀ کتاب

اگر بخواهیم روحیه مقاومت را در خود پرورش دهیم و در دام مقایسه زندگی خود با تصویرهای ساختگی نیفتیم، باید آنچه را می بینیم با واقعیت تطبیق دهیم. باید بتوانیم این پرسش ها را مطرح کنیم و به آن ها پاسخ دهیم: 1. آیا آنچه را می بینیم واقعی است؟ آیا این تصاویر، زندگی واقعی را نمایش می دهند یا زندگی خیالی را؟ 2. آیا این تصاویر، زندگی واقعی و اصیل را نشان می دهند، یا می خواهند زندگی، بدن، خانواده و روابط من را تبدیل به یک شیء و وسیله کنند؟ 3. چه کسی از تماشای عکس ها و احساس بد من راجع به خودم، سود می برد؟