بریده‌ای از کتاب راه و رسم عشق اثر تیک نات هان

بریدۀ کتاب

سه ریشه قوی برای حفظ تعهد به همسر و گذر از طوفان‌های سهمگین به ریشه‌های قوی نیاز داریم. اگر منتظر شویم مشکلی برای همسرمان پیش بیاید و آن وقت به آن رسیدگی و حلش کنیم، ریشه‌های چندان مقاومی در برابر هجوم نساخته‌ایم. اغلب تصور می‌کنیم در تعادل هستیم، در حالی که تعادل خیلی شکننده است. تنها نسیمی آرام کافیست تا ما را به زمین اندازد. سرو کوهی ریشه‌های عمیق و گسترده در قلب زمین دارد. در نتیجه محکم و استوار است. اما برخی درختان با ظاهری کاملاً مستحکم با طوفانی شدید از پا در می‌آیند. درختان منعطف به خاطر ریشه‌های عمیق و محکمشان می‌توانند از طوفان‌های سهمگین گذر کنند. «آگاهی»، با جان و دل گوش دادن، گفتار عاشقانه و اجتماعی قوی، برای حمایت از شما ریشه‌های یک رابطه با دوامند.