بریده‌ای از کتاب اعمال انسانی اثر هان کانگ

Satoru

Satoru

1403/8/20

بریدۀ کتاب

این چیزی که ما بهش میگیم روح اصلاً یعنی چی؟ فقط به مفهوم غیر واقعیه؟ یا چیزی که شاید اصلا وجود نداشته باشه؟ یا نه یه چیزی مثل شیشه است؟ شیشه شفافه، درسته؟ و شکستنی ماهیت اصلی شیشه همینه و واسه همینه که باید با اشیایی که از شیشه ساخته میشن با احتیاط رفتار کرد. چون اگه بشکنن یا ترک بردارن یا لب پر بشن دیگه به درد نمیخورن درسته و باید بندازیشون دور ما هم قبلا از شیشه هایی بودیم که نمی‌شکست این حقیقت انقدر واضح و مبرهنه که ممکنه خودش هم از جنس شیشه باشه پس بهش که فکر میکنی می بینی که وقتی وجودمون از هم پاشیده شد ثابت شد که ما روح داشتیم که ما واقعاً انسان هایی از جنس شیشه بودیم.