بریدهای از کتاب که عشق آسان نمود اول: روانشناسی عشق رمانتیک اثر رابرت الکس جانسون
1404/7/15 - 14:03
برای یک مرد، بازگرداندن آنیما به کلیسای جامع به این معناست که چیزی را در سطح ایگویی خود قربانی کند. بابد از زندگی کردن نفس خود از طریق فرافکندن آن به بک زن دست بردارد. به این معنا است که بار را از دوش یک شخص بیرونی بردارد و آن را در یک مکان قدرتمند درونی که برای همین کار ساخته شده قرار دهد. گاهی رویاها وقتی به سراغ ما میآیند که باید با "مرگ ایگو" روبهرو شویم_یعنی نوع زندگی جاری خود را قربانی کنیم_تا ترسها و توقعات برنیاوردنی خود را که باعث دلتنگی ما میشوند جبران کنیم.