بریدهای از کتاب معجزه وجود دارد اثر برایان ال. وایس
7 ساعت پیش
ما تا آخرین لحظه زندگیمان در جسم مادی، به یادگیری درس ها ادامه میدهیم. زندگی همواره در خود درسهایی برای آموختن دارد. ما به عنوان شاگردانی در مدرسه زمین، ممکن است در کلاس اول یا ششم یا در دبیرستان و یا بالاتر مشغول درس خواندن باشیم. اما سرانجام همه ما فارغ التحصیل خواهیم شد و این مدرسه را پشت سر خواهیم گذاشت. مدارس دیگری در ابعاد یا سطوح بالاتر هستند و ما پیشرفت معنوی مان را در آن مدارس ادامه خواهیم داد. اما تا همه ما به نقطه ی فارغ التحصیلی کامل نرسیم، هیچ کدام نخواهیم رسید، زیرا ما همه یکی هستیم.