بریدهای از کتاب ثروتمندترین مرد بابل اثر جورج سموئل کلاسون
1402/10/21
اگر برای خودم کاری تعیین بکنم، هر چند کاری پیش پا افتاده، باید آن کار را کامل به سرانجام برسانم، در غیر این صورت چطور میشود با اعتماد به نفس کارهای مهم را به انجام رساند؟ مثلا با خودم قرار میگذارم که به مدت چند روز به هنگام عبور از پل، روزی یک عدد ریگ به داخل رودخانه پرتاب کنم، اما اگر روز هفتم این کار را فراموش کنم، به خودم نمیگویم فردا دوتا ریگ پرتاب میکنم؛ بر میگردم و ریگ را درون آب میاندازم. همینطور در روز بیستم به خودم نمیگویم: «که آرکاد آخر این چه کار بیهودهای است. هر روز پرتاب کردن ریگ برای تو چه فایدهای دارد؟ یک مشت ریگ بردار و یک دفعه بریز توی آب.» نه این را میگویم و نه آن کار را میکنم. وقتی کاری را برای خودم تعیین میکنم، آن را باید کامل انجام دهم.