بریده‌ای از کتاب کرگدن اثر اوژن یونسکو

بریدۀ کتاب

برانژه : (به ژان) زندگی کردن امری غیر عادی است. ژان : برعکس هیچی طبیعی تر از این نیست. دلیلش هم اینکه همه مردم زندگی میکنن. برانژه : تعداد مرده ها بیشتر از زنده هاست. تعداد اونها روز به روز بیشتر میشه ، زنده ها کمیابن . ژان : مرده ها ، باید گفت چنین چیزی وجود نداره ! ها ها هاه ..... (خنده بلند ) اونها هم به شما فشار می آرن؟ چیزی که نیست چطوری میتونه فشار بیاره؟ برانژه : من خودم از خودم می پرسم که آیا هستم یا نه ؟ ژان : (به برانژه) شما نیستید، عزیز من برای اینکه نمی اندیشید! بیندیشید، آن وقت خواهید بود.