بریده‌ای از کتاب نظام حقوق زن در اسلام اثر مرتضی مطهری

FaMoSa

FaMoSa

1403/9/20

بریدۀ کتاب

نه علت رواج یافتن چندزنی زورگویی مرد بوده است و نه علت شکست چندشوهری ضعف و محکومیت زن بوده است و نه علت اینکه امروز تعدد زوجات عملًا منسوخ می‌شود این است که دوران زورگویی مرد به پایان رسیده است و نه مرد امروز به واسطه ترک تعدد زوجات واقعاً امتیازی را از دست می‌دهد، بلکه برعکس امتیازی به نفع خود علیه زن کسب می‌کند. من منکر عامل «زور و قدرت» به عنوان یکی از عوامل گرداننده تاریخ بشری نیستم، و هم منکر اینکه مرد در طول تاریخ از قدرت خود علیه زن سوء استفاده کرده نمی‌باشم. اما معتقدم که منحصر کردن عامل‌ها به عامل زور و قدرت مخصوصاً در توجیه و توضیح روابط خانوادگی زن و مرد، ناشی از کوته فکری است.

آره واقعا همش زور نیست👍🏻
به نظر تعهد و وفاداری و درک و شعور یک مرد عامل‌های خیلی مهم‌تری هستند که آقا سمت کسی غیر از خانم خودش نره.