بریده‌ای از کتاب عایده اثر محبوبه السادات رضوی نیا

بریدۀ کتاب

همان طور حرف میزد و میخندید که بین حرفهایش با شوخی :گفت عایده تو همیشه میگویی این محمد علی است که شهید میشود محمد علی است که مرا می برد بهشت محمد علی است که باعث افتخار سلام دادن من به حضرت زهر است؛ چون فکر میکنی خیلی از من با ایمان تر .است محمد علی نمازش را که سروقت میخواند ،هیچ تازه اهل نماز شب هم هست ولی بگذار یک چیزی بهت بگویم وقتی خدا مرا انتخاب کند برای رکوع و سجود طولانی ام .نیست به تعداد روزهایی که عضو مقاومت بوده ام یا به سن کم و زیادم هم نیست! نه اصلاً به این چیزها نیست خانم خانم ها او مرا به خاطر صفا و پاکی توی دلم برای خودش میخواهد آن کسی که باعث میشود به حضرت زهرا سلام ،کنی منم نه محمد علی