بریدهای از کتاب کوچه پروانه ها: خاطرات زندگی سردار شهید حاج عبدالمهدی مغفوری اثر اصغر فکوری
1403/4/18
هیچ وقت یادم نمیرود هنگام غروب آفتاب آن روز را که در قرارگاه لشکر اهواز بودیم. دیدم زیر لب زمزمه میکند و حال عجیبی دارد. گفتم کجایی آقای مغفوری؟ تبسمی کرد و گفت: روایتی داریم که امام جعفر صادق(ع) فرمودند: اگر کسی در هنگام طلوع یا غروب آفتاب تسبیحات جده ام فاطمه زهرا(س) را بخواند به این آیه قرآن عمل کرده که: یا ایها الذین آمنو ذکرو الله ذکرٱ کثیرٱ و سجود بکرة اصیلا. هنوز هم بنده وقتی طلوع و غروب خورشید را میبینم به یاد این آیه و حرفهای شهید مغفوری میافتم.