بریده‌ای از کتاب جز عشق راهی نیست: قدرت شفابخش زندگی های آینده را از طریق گذشته درمانی کشف کنید اثر برایان ال. وایس

Atabak_P

Atabak_P

1404/6/5

بریدۀ کتاب

این اراده است که نوع غذای ما، اتومبیل ما، لباس ما و سفر تعطیلات ما را انتخاب می‌کند. به همین ترتیب ما می‌توانیم انتخاب کنیم که ظرفیت دوست داشتن ، دلسوزی و شفقت را در خود افزایش دهیم. می‌توانیم انتخاب کنیم که مهربان باشیم و به دیگران خوبی بکنیم که رضایت درونی به همراه داشته باشد. می‌توانیم به جای خودخواهی سخاوت و به جای تعصب احترام را انتخاب کنیم. در هر یک از جنبه‌های زندگی می‌توانیم تصمیمات محبت آمیز را انتخاب کنیم و با این کار روحمان را کامل‌تر کنیم.