بریده‌ای از کتاب رویای دویدن اثر وندلین ون درانن

پریا پهلوان

پریا پهلوان

17 ساعت پیش

بریدۀ کتاب

من یک دونده ام! این شغلم است! دویدن هویتم است! دویدن تنها چیزی است که میدانم میخواهم یا اصلاً بهش اهمیت میدهم از همان سال سوم که مسابقه ای دور زمین فوتبال برگزار شد و در آن شرکت کردم واقعاً عاشقش شدم. آن نسیم خنک و شیرینی که از روی علفها بلند میشود؛ بالا و پایین پریدن از روی شبدرهایی که تازه شکوفه کرده اند؛ شکست دادن همه ی پسرها؛ بعد از آن مسابقه دیگر نمیتوانستم بایستم مدام میدویدم؛ با همه مسابقه میدادم عاشق وزش باد روی گونه هایم و از لابه لای موهایم بودم. با روحم میدویدم، این کار باعث میشد که حس زنده بودن داشته باشم.