بریدهای از کتاب خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی اثر سیدعلی خامنه ای
1404/1/25
دنبال جمله ای مناسب ذهنیت و منطق و شرایط او میگشتم گفتم «سوکارنو» رئیس جمهور اندونزی در کنفرانس باندونگ گفت: ملاک اتحاد ملتهای عقب مانده، نه وحدت دینی و نه وحدت تاریخی و فرهنگی و امثال آن بلکه «وحدت نیاز» است. مسائل، یکی است و سرنوشت نامعلوم. دین نباید میان من و شما جدایی بیندازد. (اسلام از پیروان خود می خواهد تا به احکام اسلامی به طور جدی و دقیق پایبند باشند و انسان مسلمان به مرزهای دین سخت پایبند است اما همین احکام می گوید مسلمان با غیر مسلمان جوشش داشته باشد نسبت به او نرمش نشان دهد و در گفت و گو با مخالفان از جزم گرایی و شدت و حدت بپرهیزد ص250)