بریدۀ کتاب
1402/12/24
«مردن پایان همهچیز نیست. ما فکر میکنیم هست. ولی آنچه در زمین اتفاق میافتد، فقط شروع است.» ادی سرگشته نگاه کرد. کاپیتان گفت: «فکر میکنم مثل ماجرای آدم و حوا در کتاب مقدس باشد. مثل شب اول آدم در زمین، وقتی دراز کشید تا بخوابد. فکر میکند همهچیز تمام شده، مگرنه؟ نمیداند خواب چیست. چشمهایش دارد بسته میشود و فکر میکند دارد از این دنیا میرود. درست است؟ اما اینطور نیست. صبح روز بعد بیدار میشود و دنیای جدید و تازهای برای کشف دارد، ولی چیز دیگری هم دارد. دیروزش را دارد.» کاپیتان لبخند زد: «سرباز، به نظر من، برای همین است که به اینجا میرسیم. بهشت همین است. آدم میتواند دیروزهایش را معنی کند.»