بریدهای از کتاب توسعه و مبانی تمدن غرب اثر سید مرتضی آوینی
1404/6/4
اکنون اگر ایران را قدرتی همسنگ بزرگترین قدرتهای جهان میشناسند نه از آن است که ما صاحب تکنولوژی پیشرفتهتری هستیم یا گامهای بلندی در زمینۀ توسعۀ اقتصادی برداشتهایم... این قدرت الهی است که همۀ دنیا را دیر یا زود مسخر اعتقادات ما خواهد کرد و پرچم اسلام را بر فراز همۀ بلندیهای عالم به اهتزاز در خواهد آورد. تسخیر قلوب مردم حقطلب جهان و صدور انقلاب، با پیشرفتهای تکنولوژی میسر نیست، با تبعیت از این فرمان قرآنی میسر است که فَاسْتَقِمْ کَما اُمِرْتَ و مَنْ تابَ مَعَکَ[1]، و کسی اهل استقامت است که از خود گذشته باشد