بریدهای از کتاب قرآن کریم: ترجمه خواندنی قرآن به روش تفسیری و پیام رسان برای نوجوانان و جوانان اثر محمدمهدی باقری
1403/3/1
وَيَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ مَا لَا يَضُرُّهُمْ وَلَا يَنْفَعُهُمْ وَيَقُولُونَ هَٰؤُلَاءِ شُفَعَاؤُنَا عِنْدَ اللَّهِ ۚ قُلْ أَتُنَبِّئُونَ اللَّهَ بِمَا لَا يَعْلَمُ فِي السَّمَاوَاتِ وَلَا فِي الْأَرْضِ ۚ سُبْحَانَهُ وَتَعَالَىٰ عَمَّا يُشْرِكُونَ (سوره یونس) بهجای خدا، بتهایی را میپرستند که به آنها نه سودی میرسانند و نه ضرری میزنند! تازه، ادعا هم میکنند: «اینها واسطههای ما پیشِ خدایند!» بگو: «خدا را از چیزی باخبر میکنید که خودش هم در آسمانها و زمین از آن بیاطلاع است؟!» خدا پاک است و برتر از بتهایشان.