بریدۀ کتاب

مهم نیست که چقدر خوب هستید، مهم این است که می خواهید چقدر خوب باشید
بریدۀ کتاب

وقتی می‌گویم در کار تبلیغات هستم، واکنش غریزی آدم ها نسبت به این مسأله این است که تو می‌خواهی چیزی را به سایرین بفروشی که نمی‌خواهند...بله... البته من در کار فروشم اما همه‌ی شما هم همین‌طور هستید. شما وقتی می‌خواهید اتومبیلی را بفروشید آن را می‌شویید تا به بهترین وجه جلوه کند. حتی بعضی ها وقتی می‌خواهند خانه‌شان را بفروشند در تُستر نان می‌گذارند تا بوی خوش در منزل بپیچد. آیا طرز لباس پوشیدن شما وقتی برای مصاحبه می‌روید یا وقتی قصد رفتن به مهمانی را دارید برای این نیست که بهتر جلوه کنید؟ حتی کشیش هم در کار فروش است او چیزی را می‌فروشد که به آن اعتقاد دارد، خداوند... همه ما تبلیغ میکنیم و این بخشی از زندگی است.