بریده‌ای از کتاب مجله سه نقطه (21: اسفند 1399-فروردین 1400) اثر هیأت تحریریه مجله سه نقطه

روشنا

روشنا

1402/6/11

بریدۀ کتاب

بله دوستان، ما انسان‌های خوش‌بختی بودیم که توانستیم بشینیم پای تلویزیون و «ال کلاسیکو»یی را ببینیم که یک‌طرفش لیونل مسی بود و یک‌طرفش کریس رونالدو. هزار ال‌کلاسیکوی دیگر هم بیاید، این ترکیب طلایی تکرار نخواهد شد. حالا از مارادونا چیزی نمی‌گویم که دلتان بیشتر آب نشود. ما ساکنان قرنی بودیم که دلمان برای پرین می‌سوخت، با دستمال قدرت داداش کایکو حس غرور پیدا می‌کردیم، موقع گل‌کوچیک با توپ دولایه تقسیم نقش می‌کردیم و همیشه خدا سر این‌که چه کسی سوباسا باشد، با هم دعوا می‌کردیم. ما شانس این را داشتیم که غروب جمعه قصه‌های مجید را ببینیم و بعد هم غمباد بگیریم که جمعه دارد تمام می‌شود و صبح فردا باید برویم مدرسه. ما رکورددار ساده‌ترین دل‌خوشی‌های تاریخ هستیم.