بریدهای از کتاب اعترافات یک کتاب خوان معمولی اثر آن فدیمن
1402/5/25
به هواداران کتاب های دست دوم پیوستم. میدانم اگر در برابر وسوسه ی خرید یک کتاب مقاومت کنم و کس دیگری آن را بخرد، یکی دیگر عین همان جایش در می آید مثل اردک های پلاستیکی در غرفه ی تیراندازی شهربازی. و در برابر آن هم که مقاومت کنم، باز هم فردایی هست و اردکی دیگر. اما در کتابفروشی های دست دوم، هر مجلد منحصر به فرد است، که نه میتوان از انبار ناشر جایگزینش را یافت و نه شباهت ظاهری با همزادهایش دارد که با هر بار دست به دست شدن، فردیتشان بیشتر شکل گرفته است. پس اگر الان آن رانخرم، شاید هرگز شانس دوباره خریدنش را نداشته باشم.