بریده‌ای از کتاب حماسه حسینی اثر مرتضی مطهری

بریدۀ کتاب

سرگذشتها و حادثه‌‌ها و تاریخچه‌‌ها هم اقسامی دارند. حادثه‌‌هایی داریم غنایی، حادثه‌‌هایی داریم اندرزی، حادثه‌‌هایی داریم رثایی و حادثه‌‌هایی داریم حماسی. یک سرگذشت تمامش فقط غناست، بوی غنا می‌دهد، عشق است. مجلات را شاید کم و بیش می‌خوانید؛ در اینها، چه حکایت واقعی، چه افسانه، چه مخلوطی از واقعیت و افسانه، همه داستان غنایی است. حالا این همه داستان غنایی به گوش این ملت برود چه از آب در می‌آید، من نمی‌دانم . . استاد مطهری، حماسه حسینی، ج 1، ص16 پ‌ن: این مطلب درمورد مجلات قبل از انقلابه؛ ولی انگار استاد نشسته‌ن پای فیلم و سریال‌های امروز و سال‌های اخیر، و در واکنش به اینها بیانش کرده‌ن(((: -حرف‌های بدون تاریخ انقضا