بریدهای از کتاب واقعیت ناپیدا: سفری به گرانش کوانتومی اثر کارلو روولی
1404/2/12
تمام تکنولوژی ارتباطی مدرن- رادیو، تلویزیون، تلفن، کامپیوتر، ماهواره، وایفای، اینترنت و ...- با استفاده از پیشبینی ماکسول ممکن شده است. تمام محاسبات مهندسان مخابرات و ارتباطات، بر مبنای معادلات ماکسول است. کل دنیای معاصر ما -یعنی دنیای ارتباطات- حاصل تخیل یک کتابساز فقیر لندنی است [منظور مایکل فارادی است]، کاوشگر ماهر ایدهها با تخیلی درخشان که چند خط را با چشم ذهن دید، و کار یک ریاضیدان عالی [ماکسول] است که این بینش را به معادله برگرداند و دریافت که در یک چشمبههمزدن میتوان اخبار را از یک طرف زمین به طرف دیگر آن مخابره کرد.