بریدۀ کتاب
اولین باری که از حاج احمد کتک خوردم سر همین خرما خوردن بود.یک بار جعبه خرما را جلوی دست من گرفت.یک خرما برداشتم و گفتم:((مرسی))گفت:((چی گفتی؟))یک لحظه به ذهنم رسید از کلمه خارجی استفاده کردم،خواستم درستش کنم،گفتم:((دست شما درد نکنه)) گفت:((نه،اول چی گفتی؟))دیگر فهمیدم منظورش چیست و وقتی دوباره تکرار کردم،من را زد که چرا از کلمه خارجی استفاده کردم.بعد که به پاوه آمدیم با لحن گلایه آمیزی به او گفتم:((چرا منو زدی،بخاطر یک کلمه مرسی؟))گفت:((ببین برادر مجتبی،ما پاسدار انقلابیم.ما شاه رو با ایادی ش از این مملکت بیرون نکردیم که هر کلمه ای که اونها استفاده می کردن،ما هم بگیم.مرسی کلمه فرانسویه.این همه کلمات زیبای فارسی داریم:دست شما درد نکنه،متشکرم،خیلی ممنونم،زنده باشید،خدا پدرت رو بیامرزه.این همه کلمات زیبا داریم.تو چرا گفتی مرسی؟باید تو رو می کشتم.))